Erkenning als “Kanker Hair Professional”
Gebruik van echt haar
Mooie synthetische haarwerken

Haaronzekerheden zijn verleden tijd met onze haarwerken

Haarwerken Saskia Smet is een haarwerkspeciaalzaak gelegen in Beveren-Waas, in de provincie Oost-Vlaanderen waar je terecht kan voor haarwerken op maat. Wanneer je te maken krijgt met haarverlies, leidt dit vaak tot grote onzekerheid. Wij zorgen ervoor dat jij je weer goed in je vel voelt met de hulp van haarwerken op jouw maat.

Onze haarwerken geven je zelfvertrouwen

Er kunnen diverse redenen zijn voor het ontstaan van haarverlies. Denk hierbij aan hormonale veranderingen, stress, chemo en andere oorzaken. Ook de aandoening alopecia is een veelvoorkomende oorzaak van (gedeeltelijke) kaalheid. Haaruitval komt voor in allerlei vormen. Soms leidt het enkel tot dun haar, dan weer tot het ontstaan van kale plekken en in andere gevallen tot een volledig haarverlies. Dankzij onze haarwerken geniet je weer van een mooie haarbos. Onze haarwerken zijn niet van echt te onderscheiden, waardoor anderen niet zien dat het om een pruik gaat. We hebben haarstukjes voor vrouwen, die volledig aangepast kunnen worden naar jouw verwachtingen. Ook in haarstukken voor heren zijn we gespecialiseerd. We gaan steeds op een erg discrete, doch hartelijke manier te werk. De wensen van onze klant zijn voor ons het allerbelangrijkste. Op ons kan je vertrouwen!

Vertrouw op onze deskundigheid

Met de juiste deskundigheid en discretie adviseren wij je over alle mogelijkheden voor de haarwerken die wij in ons haarwerksalon aanbieden. Via een persoonlijk en vrijblijvend gesprek achterhalen we welke haarwerken bij jou zouden passen. Onze haarstukken van echt haar of synthetisch haar zijn comfortabel en gemakkelijk aan te brengen. Voel je vrij om ons te contacteren met al je vragen via e-mail naar info@haarwerkensaskia.be of telefonisch via het nummer 03 775 76 06. We plannen graag een eerste kennismakingsgesprek in, waarbij we jou alle nodige informatie geven.

Haarproblemen? Wij helpen je graag, zodat je terug stralend door de dag kan!
haarwerk vrouw haarwerk vrouw bovenaf haarwerk vrouw zijkant

Openingsuren

Wij werken enkel op afspraak omdat we graag voldoende tijd aan je besteden. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 03 775 76 06.

 

Contactgegevens

Voor meer informatie kan je ons steeds  vrijblijvend contacteren  via onderstaande gegevens.

Contacteer ons