Erkenning als “Kanker Hair Professional”
Gebruik van echt haar
Mooie synthetische haarwerken

Haarwerken voor heren

Ben je op zoek naar een expert die haarwerken ontwerpt voor heren? Dan ben je bij ons haarwerksalon op jouw plaats. Bij Haarwerken Saskia Smet in Beveren-Waas weten we hoe belangrijk het juiste kapsel is voor het zelfvertrouwen van een man. Daarom luisteren we en helpen we mannen kiezen tussen de verschillende mogelijkheden in haarwerken in een persoonlijke en discrete sfeer.

Het belang van goede haarwerken voor heren

Haarverlies bij mannen kan verschillende oorzaken hebben. Zo is het bij mannen normaal dat naarmate ze ouder worden, ze last krijgen van een terugtrekkende haarlijn of zelfs volledige kaalheid. Daarnaast zijn er ook verschillende ziektes en aandoeningen die gedeeltelijke of volledige kaalheid kunnen veroorzaken, zoals alopecia. Al gaan ze het misschien niet zo snel toegeven, voor veel mannen is hun haar erg belangrijk. Wanneer ze haar verliezen, kan dit hun zelfvertrouwen dus erg aantasten. Wij bieden hier met onze haarwerken voor heren een oplossing voor.

Onze aanpak bij het ontwerpen van jouw haarwerk

Het ontwerp van onze haarwerken voor mannen begint steeds bij grondig luisteren naar de wensen van onze cliënt. Op basis van je specifieke situatie en jouw voorkeuren creëren wij een haarstuk of volledige haarwerken voor heren. We werken steeds met de nodige discretie, zodat jij je op elk moment op je gemak voelt. Onze haarstukken zijn gemaakt van echt haar en worden geïntegreerd in het gekozen kapsel. We maken evengoed prachtige synthetische haarwerken, naargelang wat jouw voorkeur heeft. Naast het ontwerp van het haarwerk, kunnen heren bij ons terecht voor het onderhoud van de haarwerken en hun eigen haar.

Vraag naar meer informatie

Of je nu op zoek bent naar haarwerken voor heren of naar haarstukjes voor vrouwen, op ons ervaren haarwerksalon kan je vertrouwen. Haarverlies is een universeel probleem. Iedereen verdient een oplossing en daar staan wij voor in. Wil je onze vorige creaties zien? Bekijk dan al onze realisaties. Zoals je ziet, zorgen wij voor een mooie, natuurlijke haarbos. Neem snel contact op met ons voor al je haarwerken voor mannen. Je bereikt ons haarwerksalon door een e-mail te sturen naar info@haarwerkensaskia.be of door te bellen naar het nummer 03 775 76 06.

Haarproblemen? Wij helpen je graag, zodat je terug stralend door de dag kan!
haarwerk vrouw haarwerk vrouw bovenaf haarwerk vrouw zijkant

Openingsuren

Wij werken enkel op afspraak omdat we graag voldoende tijd aan je besteden. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 03 775 76 06.

 

Contactgegevens

Voor meer informatie kan je ons steeds  vrijblijvend contacteren  via onderstaande gegevens.

Contacteer ons