Erkenning als “Kanker Hair Professional”
Gebruik van echt haar
Mooie synthetische haarwerken

Haarstukjes voor vrouwen

Ben je op zoek naar levensechte haarstukjes voor vrouwen? Bij Haarwerken Saskia Smet in Beveren-Waas ben je van harte welkom. We helpen je graag weer goed in je vel te voelen met onze haarwerken voor vrouwen. Er is vast en zeker een passend haarstuk voor jou. We meten jou de juiste maat, kleur en snit aan voor meer zelfvertrouwen.

Wij maken de mooiste haarstukjes voor vrouwen

Voor veel vrouwen is het van groot belang om een mooi kapsel te hebben. Je haar is immers een van de onderdelen van je uiterlijk die het meest in het oog springen. Wanneer je dan onverwachts met haarverlies te maken krijgt, kan dit je zelfvertrouwen ernstig aantasten. Indien dit haarverlies het gevolg is van een ziekte, zoals kanker, kan het bovendien zijn dat je niet wilt dat iedereen in één opslag kan zien dat je ziek bent. Onze haarwerken voor dames kunnen hier een oplossing bieden. Voor dames die met haarverlies te maken krijgen ontwerpen wij een prachtig haarstuk dat als twee druppels water lijkt op hun oorspronkelijke kapsel. Indien het haarverlies zich beperkt tot enkele kale plekken of dun haar, kan een haartoevoeging al voldoende zijn.

Ontdek alle opties

In al onze haarwerken of haaraanvullingen voor vrouwen steken wij veel tijd en moeite, omdat wij weten hoe belangrijk het juiste kapsel is voor vrouwen. Bij Haarwerken Saskia Smet vinden we voor elk probleem een gepaste oplossing. Zo ontfermen we ons ook over het onderhoud van je haarwerk. Wist je dat we ook service bieden aan heren die haarwerken nodig hebben? Bij ons zijn zowel vrouwen als mannen welkom voor de mooiste haarstukjes en haarwerken.

Vertrouw op onze service

We maken haarstukjes voor vrouwen om hun zelfvertrouwen een boost te geven. Vertrouw op ons ervaren topteam en we zorgen ervoor dat je er stralend uitziet! Ga voor onze haarwerken, een weloverwogen keuze waar je geen spijt van zal hebben. Neem zeker ook een kijkje naar de voorbeelden van onze haarstukken. Zoals je kan zien, hebben we al veel vrouwen geholpen met een prachtig haarstuk. Neem contact op met ons om een afspraak te maken! Maak gebruik van het contactformulier of bel naar 03 775 76 06. Wij staan voor je klaar!

Haarproblemen? Wij helpen je graag, zodat je terug stralend door de dag kan!
haarwerk vrouw haarwerk vrouw bovenaf haarwerk vrouw zijkant

Openingsuren

Wij werken enkel op afspraak omdat we graag voldoende tijd aan je besteden. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 03 775 76 06.

 

Contactgegevens

Voor meer informatie kan je ons steeds  vrijblijvend contacteren  via onderstaande gegevens.

Contacteer ons